search iconsearch icon
Type something to search...
Barcelona Activa

Barcelona Activa

  • 26 juny, 2023

La sessió formativa, sota el lema Idees Madures, es va celebrar amb èxit el mes de maig a les instal·lacions de Barcelona Activa. Gestkom SL. va jugar un paper actiu en aquest esdeveniment, proporcionant una presentació destacada sobre l’experiència i l’èxit en l’emprenedoria. El representant de Gestkom SL va compartir els seus coneixements, estratègies i millors pràctiques amb l’audiència, amb l’objectiu de fomentar l’esperit empresarial i inspirar els emprenedors emergents.

Gestkom SL. es va enorgullir de formar part d’aquesta sessió formativa per a emprenedors, va afirmar el portaveu de l’empresa. Com a empresa que ha crescut a partir d’una idea empresarial inicial fins a un èxit consolidat, entenem els reptes i les recompenses d’iniciar i fer créixer un negoci. Estem encantats de poder compartir la nostra experiència i inspirar altres emprenedors en el seu camí cap a l’èxit empresarial.

Per obtenir més informació sobre aquesta sessió formativa per a emprenedors, podeu visitar el lloc web de l’organitzador. Si desitgeu conèixer més detalls sobre l’experiència i l’expertesa de Gestkom SL. en el camp de l’emprenedoria, podeu visitar el nostre lloc web oficial: www.gestkom.es

Share :