search iconsearch icon
Type something to search...
Participació a ARCHITECT@WORK

Participació a ARCHITECT@WORK

  • 27 febrer, 2018

La participació a ARCHITECT@WORK està restringida a fabricants, importadors o distribuïdors nacionals de:

  • Estructura/Envoltant de l’edifici: fusteria exterior, façana i revestiments exteriors, aïllament, estanquitat a l’aire i a l’aigua, construcció del sostre, estructures de càrrega, cobertes, sistemes de desguàs i pluvials
  • Sistemes de construcció: il·luminació fixa, parament sanitari, calefacció, aire condicionat, electricitat i control, instal·lacions sanitàries, energies renovables.
  • Acabats interiors: disseny/distribució interior, fusteria interior, revestiments de sòl, revestiments de paret, parets i sostres divisoris, pintures i adhesius, ferramentes de porta.

Tots els productes exposats durant ARCHITECT@WORK han estat aprovats primer per un jurat format per arquitectes i dissenyadors d’interiors. Aquest jurat avalua els productes segons el seu grau d’innovació i basant-se en la informació proporcionada per l’expositor.

ARCHITECT@WORK us permet connectar amb aquest públic tan específic: arquitectes, dissenyadors d’interiors, dissenyadors, instal·ladors de botigues, enginyers, urbanistes, agències governamentals, promotors immobiliaris.

No podíem perdre’ns aquest esdeveniment.

architect-work-2

Share :